CULSTONE – laatu ja toimitusvarmuus!

CULSTONE GROUP OÜ on tuhkauurnien valmistukseen erikoistunut yritys. Toimitamme erilaisia uurnia pääasiallisesti hautausalan yrityksille.

Yli kolmenkymmenen vuoden ajan olemme markkinoineet tuotteitamme eri puolilla maailmaa – Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Tuotteemme ovat valmistettu pitkälti käsityönä ja viimeistelty parhaalla mahdollisella tavalla.

Valikoimaan kuuluvat erilaiset uurnat jalopuusta, mutta tarjoamme  myös puulevy-, metalli-, sekä tekokivivalmisteisia uurnia.

Tarkka suunnittelu, tiukka laadun seuranta, tiimimme tietotaito yhdessä joustavien toimituksien kanssa varmistavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Tavoitteenamme on kaikkein suorimmin helpottaa asiakkaidemme työtä, tarjoamalla vain esimerkillistä laatua ja horjumatonta toimitusvarmuutta. Olemme asettaneet sen etusijalle, koska olemme vakuuttuneita siitä, että tätä kautta voimme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Vahvuutemme on yli 30 vuoden kokemus, jonka takana ovat ennen kaikkea työntekijämme, joiden taidot, kokemus ja omistautuminen on perustana koko CULSTONE:n toiminnalle. Oman tuotantomme kautta voimme varmistaa vakaan laadun ja tuotekehityksen, joka tyydyttää jokaisen asiakkaan vaatimukset.

CULSTONE OÜ on perustettu vuonna 1990 ja se on tuottanut alusta lähtien tuhkausuurnia moniin tarkoituksiin.

Aluksi päämarkkinamme olivat Yhdysvalloissa, mutta viime vuosikymmenen aikana olemme keskittäneet enemmän toimintaa kotimaahan sekä lähinaapureihin Euroopassa.

Tammikuusta 2015 lähtien on yrityksen nimi Culstone Group OÜ.

Hyviä tuloksia rakentaa hyvä tiimi

Evgeni Petrakovski

TOIMITUSJOHTAJA ja tuotanto
Evgeni on yrityksen tuotekehityksen moottori, joka on vastuussa yhtiön tuotekehityksestä sen perustamisesta nykyhetkeen.

Aleksei Karamõšev

HALLITUKSEN JÄSEN ja logistiikka
Aleksei huolehtii siitä, että koko järjestelmän aineelliset osiot liikkuvat kitkattomasti tavarantoimittajilta tuotantoon ja sieltä lopputuotteina asiakkaillemme.

Tiit Vimberg

MARKKINOINTI  ja vienti
Tiit pitää huolta yrityksen ja asiakkaiden välisistä yhteyksistä. Hänen tehtäviinsä viennin ohella ovat yleiset viestintäkanavat ja internet-markkinointi.

Tuotevalikoimamme