TÄÄLTÄ LÖYDÄT TÄYDEN VALIKOIMAN CULSTONE UURNIA

Huom! Asiakastilaukset sivun alaosasta.

Vieritä alaspäin, kiitos!

Jalopuu-uurnien valikoimaan kuuluu: 

 • E-sarjan uurnat, jotka on valmistettu huolella valitusta, korkealaatuisesta koivusta. Huom! E-16 malli – mänty! Tilavuus n. 4,5 litraa, laskunaru mukana.
  Uurnat saatavana sekä luonnonvärisinä että petsattuna (värimerkit: B – luonnon koivu tai mänty,  W – läpikuultava valkoinen, Wa – pähkinä). Tarvittaessa uurnan kanteen voi lisätä ristin (esim. E-10/B tai E-11/B).
 • A-sarjan uurnatjotka on valmistettu eksoottisesta mahongista. Koristeet ovat käsin kaiverrettu. Tilavuus n. 4,5 litraa (Huom! A-646 ja A-445, tilavuus 3,5 litraa), laskunaru mukana. A-sarjan uurnat tarvittaessa saatavana myös valkoiseksi sävytettyinä.

Kaikki E ja A sarjan uurnat ovat ekologiset eli ympäristöystävälliset/maatuvat.

Levy-uurnien valikoimaan kuuluu D-sarjan tuotteet. 

D-sarjan uurnat on valmistettu MDF(puukuitu)-levystä.

 • Moderni ja askeettinen suorakaiteen muotoinen uurna, tilavuus n. 4,5 litraa, varustettu messinkisilmukalla ja laskunarulla. Uurnat joko ilman kuviota tai mallikohtaisesti etusivun kuviolla tai reliefillä.
  Tuotteet saatavana maalattuna (värimerkit:  W – valkoinen, B – musta, C – kirsikka).  
 • Puolisuunnikkaan muotoinen (alas kapeneva) perinteinen uurna, tilavuus n. 4,5 litraa, varustettu laskunarulla. Uurnan etusivu koristettu lintukuviolla. Tarvittaessa voi lisätä uurnan kanteen ristin (esim. D-104/B). Tuotteet saatavana maalattuna (värimerkit:  W – valkoinen, B – musta, C – kirsikka).  

Kaikki D sarjan uurnat ovat ekologiset eli ympäristöystävälliset/maatuvat.

Metalli-uurnien valikoimaan kuuluu B-sarjan tuotteet. 

Majesteettinen maljakko-muotoinen uurna on koristeltu hienoilla ornamenteilla. Saatavilla kolme värivaihtoehtoa – pronssi, teräs ja emaloitu sininen.

HUOM! B sarjan uurnat ovat maatumattomat, eli tarkoitettu kolumbaarioon.


  Nimi (tarvitaan)

  E-mail (tarvitaan)

  Aihe

  Tilauksen sisältö